Zárszervíz ügyelet Debrecen éjjel-nappal! +36 30/870 2060+36 30/381 3800

Pécs-zarszerviz.hu

AJTÓ JAVÍTÁS

Ajtó javítás Debrecen. Nem szeretne sok pénzért új ajtót vásárolni, akkor mi az ajtó javítást ajánljuk.

Bontás helyett ajtó javítás, mert az elhasználódott ajtó egy javítható belső szerkezetet takarhat. Sok érv szól az ajtó javítás mellett. Az új ajtó beépítése nem kis költség, nem is beszélve a bontás okozta kellemetlenségről, ezért kérje szakembereink segítségét ajtó javításra Debrecenben 0-24 óráig, a hét minden napján.

Régi ajtója már nem elég szép és nem működik tökéletesen, akkor az Ön családját és értékeit sem tudja megvédeni. Mi minden típusú ajtót, bejárati ajtót, beltéri vagy erkélyajtót megjavítunk, gyorsan és precíz munkával Debrecen egész területén. Ajtó javításra bármikor szükség lehet, ha a zárja elromlott, ha az ajtó nem záródik vagy szorul, az ajtó eldeformálódott, nem szigetel, bukó-nyitó szerkezete meghibásodott. Az ajtó javítást szakemberek végzik, nagy tapasztalattal, szakértelemmel. Hogy hogyan végezzük el az Ön által megrendelt munkát. Általában a helyszínen. Ha lóg az ajtó, nehezen csukódik, beleér a padlóba akkor az ajtó javítást ajánljuk.

AJTÓ JAVÍTÓ SZOLGÁLTATÁSAINK:

  • ajtók gyári vasalatának cseréje egy biztonságosabbra
  • forgásirány változtatás
  • vasalat javítás
  • zárjavítás
  • ajtó javítás
  • betörés utáni ajtójavítás

AJTÓ JAVÍTÁS DEBRECEN NON-STOP, AJTÓ JAVÍTÁS DEBRECEN AZONNAL

Ajtó javítás non-stop Debrecen és vonzáskörzete. Gyors, precíz munka megbízható szakemberektől. Ajtó javítás sürgősségi jelleggel, ajtó javítás azonnali kiszállással, betörés utáni ajtó helyreállítás. A nem működő ajtót megjavítjuk, a megrongált ajtót helyreállítjuk. Vállaljuk fa illetve fém ajtók javítását is. Betörés utáni helyreállítás során az elsődleges feladat az ajtó javítás, hogy további illetéktelen személyek ne juthassanak be az ingatlanba. A sürgősségi ajtó javítás során először az ajtó zárhatóságát javítjuk meg, majd az ajtó teljes javítását, felújítását elvégezzük. Ajtó javításért hívja ügyfélszolgálatunkat Debrecenben.

BELTÉRI AJTÓ JAVÍTÁS

Beltéri ajtó javítás Debrecenben. Beltéri ajtók javítása rövid határidővel, beltéri ajtó javítás garanciával. Vállaljuk beltéri ajtók javítását, felújítását rövid határidővel. Az ajtó javításra garanciát vállalunk. Beltéri ajtó javítást vállalunk nehezen vagy egyáltalán nem záródó, nyikorgó, esztétikailag sérült ajtók esetén is. A beltéri ajtó cseréje általában nagy felfordulással, kellemetlenséggel és kosszal jár. A legtöbb esetben a beltéri ajtó cseréje elkerülhető az ajtó javításával. Az ajtó javításának költsége ráadásul alacsonyabb, mint a beltéri ajtó cseréje.

KÜLTÉRI AJTÓ JAVÍTÁS

A megfelelő biztonságot nyújtó kültéri ajtók árai meglehetősen magasak, melyhez még az ajtó cseréjének és a festésnek a költségei is hozzá adódnak. Lényegesen kedvezőbb az ajtó javítás ára. A megfelelően elvégzett ajtó javítással ráadásul ugyanazt a biztonságot is elérhetjük, mint az újabb ajtók esetén. Nehezen záródó, nehezen nyíló, eldeformálódott ajtók javítását is vállaljuk. Ezen kívül vállalunk ajtó javítást, utánállítást fa és műanyag ajtók esetén is. Amennyiben szükséges az ajtó javítás során a zárjavítást vagy a zárcserét, illetve a zárszerelést, másodlagos zár beépítését is elvégezzük.

BETÖRÉS UTÁNI AJTÓ JAVÍTÁS

Sajnos betörés során gyakran az ajtó is sérül, ezért szükségessé válik az azonnali ajtó javítás. Vállaljuk fa-és műanyag ajtók betörés utáni ajtó javítását azonnali kiszállással non-stop, az év minden napján hétvégén és ünnepnapokon is.

FA AJTÓ JAVÍTÁS

A fa ajtó javítás nem kis kihívást jelent, mert a megongálódott, eldeformált fa ajtó nehezen javítható, a javításhoz nagy szakértelemre és gyakorlott kézre van szükség. Ajtójavító mestereink a felfeszített ajtót akár vasalatok beépítésével is kellően megerősítik, és újra zárhatóvá teszik. Az ajtó javítás során akár új zárat is beépítünk, ha szükséges akkor második zár beszerelését is vállaljuk

MŰANYAG AJTÓ JAVÍTÁS

A műanyag ajtó javítása nagyon nehéz, mert a rongálás, felfeszítés nyomait maradéktalanul nem minden estben lehet eltüntetni. Azonban nem mindenki engedheti meg magának az ajtócserét, ezért a műanyag ajtó javítása során is az elsődleges cél az ajtó ismételten zárhatóvá tétele. A rongálás nyomait takaróelemekkel és egyéb megoldásokkal szépen el lehet tüntetni, a műanyag ajtót meg lehet javítani.

FÉM BIZTONSÁGI AJTÓJAVÍTÁS

A fém biztonsági ajtót a hagyományos feszítési módszerekkel gyakorlatilag lehetetlen felfeszíteni. 10 éves működésünk alatt csupán 2 biztonsági ajtó nyitásával találkoztunk, azonban mindkét esetben komoly munkába került a behatolás.
Gyakori eset, hogy megpróbálkoznak illetéktelenek a fém biztonsági ajtó nyitásával, de az esetek nagy részében a próbálkozások hamar abbamaragnak. Az ilyen feszítési próbálkozások nyomait zárszerelő lakatos mestereink szépen és gyorsan el tudják tüntetni, az ajtó esztétikai állagát hamar vissza tudják adni.

Kizárta magát, leveszítette a kulcsot, becsapódott az ajtó! Hívjon minket bátran Debrecen bármelyik részéről.